Pentru a beneficia de oferta de asigurare Omniasig este necesar sa completati toate documentele de mai jos si sa le trimiteti scanate la adresa de email [email protected]

Cei care completeaza formularul de mai jos pana in data de 18 a fiecarei luni, vor beneficia de asigurare incepand cu data 1 a lunii urmatoare. De ex cei care completeaza formularul pe data de 05 a lunii curente veti benefica de asigurare incepand cu data de 1 a lunii care urmeaza.


1. Nota de informare [PDF] 2. Declaratia de acord GDPR [PDF] 3. Descarca formularul intrare in asigurare [PDF]
4. Cerere de rambursare [PDF] 5. Oferta Dental [PDF]

Mentiuni pentru completarea declaratiei acord de prelucrare a datelor personale:

  • In prima parte a documentului se vor completa datele personale de catre fiecare solicitant in parte.
  • In cadrul paragrafului nr. 1 – “Declaratie privind informarea” , spatiile goale sunt destinate persoanelor juridice (nu este necesara completarea).
  • In ceea ce priveste paragraful nr. 2 – “Acord”:
    • la punctul 2.1 (marketing) se va bifa una din variantele dorite
    • la punctul 2.2, bullet-ul privind starea de sanatate, se va bifa una din variantele dorite (Atentie! In cazul in care se bifeaza dezacordul, in eventualitatea unei daune, i se va solicita Asiguratului un alt acord privind instrumentarea unui eventual dosar de dauna)
    •  la punctul 2.2, bullet-ul privind minorii nominalizati, se va bifa una din variantele dorite (acord - pretabil cand doreste sa il plaseze in asigurare; dezacord – cand nu e de acord si nu putem procesa datele minorului; sau neaplicabilitate – cand nu plaseaza dependenti).

Lista furnizorilor de servicii medicale