Pasul 1 - Descarca si completeaza documentele de mai jos

Pentru a beneficia de oferta de asigurare Omniasig este necesar sa completati toate documentele de mai jos.

Cei care completeaza formularul de mai jos pana in data de 18 a fiecarei luni, vor beneficia de asigurare incepand cu data 1 a lunii urmatoare. De ex cei care completeaza formularul pe data de 05 a lunii curente veti benefica de asigurare incepand cu data de 1 a lunii care urmeaza.


1. Nota de informare [PDF] 2. Declaratia de acord GDPR [PDF] 3. Descarca formularul intrare in asigurare [PDF] 4. Conditiide asigurare [PDF]

Mentiuni pentru completarea declaratiei acord de prelucrare a datelor personale:

  • In prima parte a documentului se vor completa datele personale de catre fiecare solicitant in parte.
  • In cadrul paragrafului nr. 1 – “Declaratie privind informarea” , spatiile goale sunt destinate persoanelor juridice (nu este necesara completarea).
  • In ceea ce priveste paragraful nr. 2 – “Acord”:
    • la punctul 2.1 (marketing) se va bifa una din variantele dorite
    • la punctul 2.2, bullet-ul privind starea de sanatate, se va bifa una din variantele dorite (Atentie! In cazul in care se bifeaza dezacordul, in eventualitatea unei daune, i se va solicita Asiguratului un alt acord privind instrumentarea unui eventual dosar de dauna)
    •  la punctul 2.2, bullet-ul privind minorii nominalizati, se va bifa una din variantele dorite (acord - pretabil cand doreste sa il plaseze in asigurare; dezacord – cand nu e de acord si nu putem procesa datele minorului; sau neaplicabilitate – cand nu plaseaza dependenti).

Lista furnizorilor de servicii medicale (actualizata aprilie 2020)

Pasul 2 - Incarca documentele completate

In cazul in care nu detineti aceste informatii va rugam sa ne contactati la nr de telefon: 0748.267.267‬. Persoana de contact Florin Badila (Comisia de Resurse Umane).


Incarca te rog formularul de adeziune. Campul este obligatoriu. Fisierele permise sunt de tip PDF.

Incarca te rog acordul de prelucrare. Campul este obligatoriu. Fisierele permise sunt de tip PDF.

Am fost înștiințat că îmi pot exercita gratuit dreptul de informare, de acces, opoziție, intervenție, de a nu fi supus unei decizii individuale, de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere competentă, dreptul de a mă adresa justiției si/sau orice alte drepturi prevăzute de legislația in vigoare printr-o cerere scrisa, datată și semnată trimisă la adresa Bucuresti, Str. Mihai Vodă nr. 6, Sector 5.