Pentru a urma programele de antrenament 136bpm:

NU ai nevoie de aparate scumpe de antrenament

NU ai nevoie de antrenor personal

NU ai nevoie nici măcar de sală de sport

Tot ce ai nevoie este greutatea propriului corp

Poți alege din antrenamentele special concepute pentru
Slăbire, Tonifiere sau Masă musculară.

Antrenamentele le creezi chiar tu în funcție de obiectivele tale, posibile afecțiuni sau accidentări și timpul disponibil.

OBȚINE REDUCEREA

 

Cine suntem ?

Antrenorul Florin Prodana sub îndrumarea medicului primar în medicina sportivă Alin Popescu a creat 136bpm.ro pentru cei care visează la schimbare. Ei sunt de parere că putem face orice cu corpul nostru, dacă mintea este antrenată să-și depășească limitele. Prin sport, viața începe în afara zonei noastre de confort.

Florin
Prodana

Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, promotor al unui stil de viaţă sănătos, Florin a creat o platformă online, unică, în acest moment, în țara noastră, de antrenamente personalizate: www.136bpm.ro. Un antrenor-antreprenor, Florin Prodana şi-a propus să dărâme bariere, să aducă ceva nou în peisajul fitnessului şi să ajute la îmbunătăţirea stării de sănătate a românilor. Cu peste 60.000 de antrenamente personalizate, inclusiv din punct de vedere al selecției antrenamentelor și ținând cont de afecțiunile medicale, platforma pune la dispoziția tuturor, simplu și rapid, o formulă de succes pentru menținerea sănătății, dar și pentru o formă fizică de invidiat.

Alin
Popescu

Medic primar medicină sportivă, absolvent al Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicina și Farmacie “Dr. Carol Davila” București. Are competență în management sanitar și apifitoterapie. Absolvent al cursurilor de master “Managementul antrenamentului sportiv” si „Managementul sănătății publice și al serviciilor de sănătate”. Colaborează cu F.R. Rugby de 18 ani, în ultimii 12 ani din poziția de medic coordonator – C.M.O. Din iunie 2016 este secretarul general al Societății Române de Medicină Sportivă. Și bineînțeles, medic consultant pentru antrenamentele 136bpm.

Obține cea mai bună formă fizică. rapid

Cum să obții cea mai bună formă fizică. RAPID

 

1. Validare membru CNP

Completează formularul de mai jos, pentru validarea calității tale de membru CNP.

2. Obține cod de reducere

Pe adresa de email furnizată, vei primi codul de reducere de 30% pentru abonamentul 136bpm.ro. Codul este transmisibil pentru 2 membrii ai familiei.

3. Creezi cont pe 136bpm.ro

Creează cont de utilizator pe 136bpm.ro, completează-ți profilul și alege unul dintre abonamentele disponibile. Aplici codul de reducere în formularul de plată.

4. Alegi un obiectiv

Ești la un pas de începerea antrenamentelor. Selectează unul dintre obiective (slăbesc, tonific sau cresc masa musculară) sau folosește configuratorul de antrenamente personalizate și începe antrenamentul.

OBȚINE REDUCEREA

 

SOLICITA CODUL TAU CU 30% REDUCERE

Ofertă specială pentru Corpul Național al Polițiștilor !

In cazul in care nu detineti aceste informatii va rugam sa completati online formularul https://www.cnpromania.ro/nr_legitimatie/.


Am fost înștiințat că îmi pot exercita gratuit dreptul de informare, de acces, opoziție, intervenție, de a nu fi supus unei decizii individuale, de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere competentă, dreptul de a mă adresa justiției si/sau orice alte drepturi prevăzute de legislația in vigoare printr-o cerere scrisa, datată și semnată trimisă la adresa Bucuresti, Str. Mihai Vodă nr. 6, Sector 5.