Activeaza contul CNP pana pe data de 03.06.2019 ora 16.00, accesează ofertele speciale Direct Booking.ro în calitate de membru CNP și poți câștiga o vacanță la început de vară, pe litoralul românesc. Extragerea va avea loc in data de 04.06.2019, prin intermediul site-ului random.org. iar câștigătorul va fi anunțat pe site-ul oficial al Corpului Național al Polițiștilor, respectiv pe www.cnpromania.ro. Succes!


Premiul este: un pachet de vacanta la Hotel Delta 3*, din Jupiter 2 persoane, 5 nopți cu All inclusive in perioada 10-15 iunie 2019

Regulament [PDF]
In cazul in care nu aveti calitatea de membru CNP dar doriti sa va inscrieti completati formularul de mai jos fara a completa numarul si seria legitimatiei CNP, urmand ca ulterior sa fie validata calitatea dvs profesionala si sa primiti informatii privind seria si numarul legitimatiei dvs.
In cazul in care nu detineti aceste informatii va rugam sa trimiteti un email la [email protected] care sa contina, numele, prenumele dvs, nr de telefon de contact precum si locul dvs. de munca si centrul teritorial CNP de care apartineti.


Am fost înștiințat că îmi pot exercita gratuit dreptul de informare, de acces, opoziție, intervenție, de a nu fi supus unei decizii individuale, de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere competentă, dreptul de a mă adresa justiției si/sau orice alte drepturi prevăzute de legislația in vigoare printr-o cerere scrisa, datată și semnată trimisă la adresa Bucuresti, Str. Mihai Vodă nr. 6, Sector 5.